Pages: [1]
Print
Author Topic: Περι Φούρομ  (Read 336 times)
Phokemon
Newbie
*

View Profile
« on: November 18, 2009, 11:10:51 AM »

Παιδιά το ΦΟΥΡΟΜ σας είναι πάρα πολυ καλό, όμορφο και ευγενικό όμως του λείπει κάτι. Σας δίνω 5 λεπτά να σκεφτείτε τι του λείπει..
.
.
.
.
.
Ω, με τιμά η σκέψη σας να με στέψετε βασιλιά του ιντερνέτ, αλλά σε άλλο αναφέρομαι. Αντε περιμένω!
.
.
.
Καλά, αφήστε το. Θα το πω εγώ!
Που είναι βρε παιδιά το off topic section όπου θα ποστάρουμε διάφορα θέμματα γενικού ενδιαφεροντος, θα ποστάρουμε τις άσχημες στραπατσαρισμένες φάτσες μας που ούτε οι μανάδες μας συμπαθούνε, 8α βριζόμαστε σε εντελώς epic flame wars χωρίς λόγο  ή συζητάμε γεγονότα εντελως άκυρα με την θεματολόγία του e-rock!

Ίσως και ένα "Αγγελίες" section να ήταν όμορφη προσθήκη, οπου θα πουλάμε δηλαδη (μούρη) μουσικά όργανα, άλμπουμ μουσικής, κούτσουρα για το τζάκι. Ίσως μια υποκατηγορία για bands, Οπου μέσα θα συζητούνται γενικά νέα και η ιστορία όποιων συγκροτημάτων θέλουνε οι χρήστες.

Κλείνοντας, θα πω πως το φόρουμ όντος χρειαζότανε και συγχαρητήρια που σκεφτήκατε σωστά και το προσθέσατε, αλλά απλά ίσως να χρειάζεται μερικές προσθήκες ακόμα.

Αντε βάλτε off topic θέλα να ενημερώσω τον κόσμο για το νέο καπάκι τουαλέτας που μου καναν δώροι οι γονείς μου.
Και λίγο γρήγορα οι αγγελίες για να το πουλήσω για να πάρω άλλο, γιατί είναι μικρό σε ακτίνα, και το λέρωσα καταλάθος με εμετό.

Με εκτίμηση,
ENA PHOKEMOON
Alan
Administrator
Drunk Admin

High class my ass...

View Profile
« Reply #1 on: November 18, 2009, 04:26:12 PM »

Γειά σου Phokemon!

Τις προτάσεις που αναφέρεις τις έχουμε ήδη σκεφτεί και πολύ σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές στις κατηγορίες του forum.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού το forum ακόμα είναι στο αρχικό του στάδιο..

Όσοι έχετε να προτείνετε αλλαγές ή προσθήκες για το forum του e-rock.gr, είμαστε ανοιχτοί και οι απόψεις σας ΠΑΝΤΟΤΕ δεκτές..
« Last Edit: November 18, 2009, 04:32:11 PM by Alan Fall » Logged

For you faceless, nameless, cowards, cannot hide, the day of reckoning will arrive...
Pages: [1]
Print

Jump to: